Palvelut

Asiakaslähtöiset ja helpot palvelukokonaisuudet näet alta

Brainstorming
Business Meeting
Business Meeting

Rakennusten kuntotarkastus

Kuntotarkastuksen tarkoituksena on tehdä selvitys rakennuksen nykyhetkisestä kunnosta, esimerkiksi asuntokauppaa varten.

 Kiinteistökaupassa myyjällä on 5 vuoden vastuu kaupanteko hetkestä alkaen. Kuntotarkastuksen on tarkoitus varmistaa myyjän tiedoksiantovelvollisuuden täyttyminen, sekä antaa puolueetonta tietoa rakennuksen kunnosta molemmille osapuolille. Ostajan puolelta kuntotarkastus palvelee selonottovelvollisuuden muodossa.

Rakennusten lämpökuvaukset

Lämpökuvauksella päästään selvittämään mm. rakennuksen mahdollisia lämpövuotoja helposti rakenteita rikkomatta. Myös mahdollisia kosteusvaurioita ja vesivahinkoja on helpompi paikantaa esimerkiksi rakenteiden sisältä lämpökuvauksen avulla.

Lämpökuvausten mahdollisuudet ovat laajasti hyödynnettävissä aina asuntokaupan kuntotarkastuksesta energiatehokkuuden parantamiseen. Lämpökuvauksella päästään myös tarkastamaan esimerkiksi lattia- tai kattolämmityksen sijaintia joka auttaa säästämään kustannuksia mahdollisten puhkiporausten aiheuttamien vairioiden seuraksena.

Rakennusten energiatodistukset

Helpotat ja nopeutat asuntosi myymistä hankkimalla lain vaatiman energiatodistuksen meiltä.

Teemme kiinteistöstäsi kattavan ja selkeälukuisen energiatodistuksen nopeasti ja asianmukaisesti. Energiatodistus on lakisääteinen, ja se tulee esittää olemassa olevan rakennusten osalta myynnin tai vuokrauksen yhteydessä. Energiatodistus on voimassa 10 vuotta.