Hinnat

Alla näet palveluidemme hinnat

Image by Annie Spratt
Dark Ocean
Image by Resul Mentes

Kuntotarkastus

Hinta alkaen 650 € sis. Alv.

Kuntotarkastus sisältää alkuhaastattelun, kohteen tarkastuksen, kirjallisen raportin ja selkeät havainnot kohteesta sekä toimenpide-ehdotukset raportin mukana. Mukaan voi myös halutessaan ottaa erillisen lämpökuvauspaketin (+300€), tai energiatodistuksen (+250 €) jolloin tarkastusraportista saadaan mahdollisimman kattava.

Kosteusmittaus

Hinta alkaen 250 € sis. Alv.

Kosteusmittaus voidaan tilata erikseen esimerkiksi selvitettäessä jo tapahtuneen kosteusvahingon laajuuden selvitystä, tai mahdollisen uusintamittauksen jo tehdylle mittaukselle. Mittalaitteina käytössä on Gann -testivoittaja sarjan laitteisto.

Lämpökuvaus

Hinta alkaen 300 € sis. Alv.

Lämpökuvaukset suoritetaan paikanpäällä kohteessa, erikseen tai vaikka helposti kuntotarkastuksen yhteydessä. Laitteistona käytössä FlirOne -tuotesarjan tuotteet.

Image by NASA
Image by J Lee

Energiatodistus

Hinta alkaen 250 € sis Alv.

Lämpökuvauksesta saat visuaalisen ja selkeän raportin kuvauksen tuloksista erikseen tai esimerkiksi kuntotarkastuksen liitteenä sopimuksen mukaan.

Väestönsuoja tarkastus

Hinta alkean 300 € sis. Alv.

Taloyhtiöiden väestönsuojien tarkastaminen on erityisesti nyt hyvin ajankohtainen asia. Väestönsuojien asianmukainen kunto tulee tarkastaa ajoissa ja siitä tulee esittää tarkastusraportti, jonka saat meiltä nopeasti.